Noi eliminam praful, mizeria si bacteriile din casele dumneavoastra, utilizand cel mai bun si mai economic filtru de apa.
Un mediu interior sănătos si mirosuri frumoase in toată casa.
roboclean   Aspiratorul tradițional a fost conceput pentru a colecta praful și murdăria într-un sac cu pori. Chiar dacă porii acestor saci pentru praf ni se par foarte mici , ei sunt suficient de mari pentru ca particulele fine de praf , microbi și alte entități vii, invizibile cu ochiul liber, să treacă cu ușurință. Din acest motiv aspiratoarele clasice, în loc să facă curăţenie, împrăştie praful şi microbii în casă atunci când este în funcţiune. În plus, după o perioadă de timp, aceşti pori se înfundă, împiedicând astfel procesul de curăţenie.

     De ce este Roboclean diferit ?

   Spre deosebire de aspiratoarele tradiționale , Roboclean utilizează cel mai important element al naturii, şi anume apa , care este cel mai sigur , mai curat și fără pori prin care să treacă praful. Proprietăţile avantajoase ale apei, combinate cu puterea mare de aspirare oferă o curăţare eficientă. Praful este aspirat şi rămâne captiv în bazinul cu apă, în timp ce casa dumneavoastră rămâne curată şi cu un aer proaspăt. Acesta este motivul pentru care sistemul Roboclean este esențial pentru orice casă.