Noi eliminam praful, mizeria si bacteriile din casele dumneavoastra, utilizand cel mai bun si mai economic filtru de apa.
Un mediu interior sănătos si mirosuri frumoase in toată casa.

   Roboclean vine cu o gamă largă de piese şi accesorii de înaltă calitate, care sunt concepute special pentru a curăţa fiecare colţ şi părticică din casa dumneavoastră.

1.Perie pentru tapiţerie
Acest accesoriu a fost proiectat exclusiv pentru suprafeţe textile precum canapelele sau perdelele. Gura de admisie special creată pentru astfel de materiale previne uzura ţesăturii.2. Colţarul
Cu fluxul de aer concentrat, acest accesoriu pentru spaţii restrânse, poate aspira şi murdăria din cele mai înguste colţuri şi crăpături.

3. Instrumentul pentru suprafeţe dure şi curăţarea covoarelor
Capătul de curăţare a podelelor şi covoarelor este confecţionat din plastic ABS şi este proiectat să vă ofere o metodă uşoară şi eficientă de curăţare. Cu puterea sa concentrată, acesta îndepărtează chiar şi cele mai fine particule de praf de pe podele. Este ideal atât pentru suprafeţe dure cât şi pentru covoare.
4. Electrobătătorul
Aparatul poate ajunge în locuri inaccesibile altor produse similare, asigurând o curăţenie profundă. Această perie cu role separă firele de păr de covor. Astfel, murdăria din interiorul covorului poate fi uşor de curăţat. Această operaţiune previne ruperea covorului şi scoate praful din covoare.
5. Peria pentru spaţii înguste
Acest accesoriu vorbeşte de la sine! Vă va ajuta să curăţaţi cu uşurinţă orice loc îngust, inclusiv marginile ferestrelor.6. Suflaci:
Cu această parte unică puteţi atât aspira praful şi murdăria din dispozitivele electronice, cât şi umfla salteaua cu aer sau mungile copiilor dumneavoastră.
7. Tub telescopic:
Tubul telescopic din oţel inoxidabil vă permite ajustarea lui în funcţie de înălţimea dumneavoastra.

8. Punga vidată:
Curăţarea şi împrospătarea pernelor dumneavoastră nu a fost niciodată mai uşor de făcut.
9. Accesoriu pentru spaţii înguste
Acest intrument permite curăţarea zonelor aparent inaccesibile. Acum puteţi să faceţi curăţenie în spatele mobilierului, a dulapurilor şi chiar a frigiderului.
10. Instrumentul de spălat podele şi covoare:
Roboclean vă permite să spălaţi podelele și covoarele cu apă curată în orice moment! Curățarea podelei cu această duză este simplitatea în sine, lăsând o podea curată și uscată după doar câteva momente de folosire. Veți vedea imediat ce rezultate minunate obțineţi cu acest instrument. Vecinii dumneavoastră vor crede că aţi curățat covoarele profesional!11. Accesoriu pentru spălat tapiţeria
Cu Roboclean puteţi, de asemenea, să spălaţi şi să curăţaţi mobila. Veţi putea controla procesul de curăţare prin mâner.
12. Şamponul de covoare
Fabricate exclusiv pentru Roboclean, şampoanele noastre pentru covoare oferă o putere excepţională de curăţare, protejând în acelaşi timp covoarele. Puteţi pune câteva picături în bazinul cu apă şi astfel covoarele dumneavoastră vor deveni curate şi parfumate.


13. Mâner ergonomic
Furtunul este alcătuit dintr-o spirală de arc din oţel acoperit cu două straturi de cauciuc armat. Mânerul este ergonomic şi are integrat controlul de la distanţă permiţându-vă controlul sistemului direct de la mâner.
14. Perie circulară:
Utilizați această perie pentru suprafețele delicate și fragile, cum ar fi pozele de pe perete, ecranele TV, calculatoare, articole de îmbrăcăminte sau flori de casă. Peria este facută din păr de cal, astfel că nu va dauna materialelor sesibile sau delicate.


15.Set parfumuri:
O gamă largă de esenţe special concepute pentru filtrul de aer vă vor umple casa cu un miros proaspăt în timp ce aerul va fi curăţat.