Noi eliminam praful, mizeria si bacteriile din casele dumneavoastra, utilizand cel mai bun si mai economic filtru de apa.
Un mediu interior sănătos si mirosuri frumoase in toată casa.

1.Electrobătătorul.
  Datorită motorului puternic de 150 W, aparatul nu va ceda în momentele în care va extrage praful şi alte elemente nocive sanătăţii, imprimate adânc în fibrele covorului dumneavoastră. Motorul intern al electrobătătorului este creat pentru curăţarea în profunzime a covoarelor.
2.Separatorul de praf.
  Tehnologia superioară a separatorului de praf încorporat în aparatul Roboclean, colectează toate particulele de praf din aer şi le depozitează în apa din rezervor.
  Pentru a îndeplini această sarcină complexă, separatorul se învârte la o viteză de 27.000 rotaţii pe minut, pentru a lăsa o suprafaţă imaculată.

3.Funcţia Turbo.
  Cea mai importantă caracteristică care face din Roboclean un maestru al curăţeniei, este motorul cu turbină de ultimă generaţie. Mulţumită acestui motor performant, Roboclean atinge caracteristici de ultraputere de aspirare, durabilitate, consum mic de energie şi eficacitate.
  Motorul şi celelalte componente ale aparatului Roboclean sunt fabricate din cele mai rezistente materiale, aşa că vă puteţi bucura de superioritatea şi tehnologia oferite pentru toată viata.
4.Tehnologia "Water Storm".
  Praful şi mizeria care ajung în apă, rămân în apă. Astfel aerul care iese din aparat rămâne curat şi proaspăt. De asemenea datorită tehnologiei avansate a aspiratorului Roboclean, în timp ce particulele din aerul poluat sunt aspirate cu forţa în apă, apa nu contaminează unitatea unde este aşezat motorul.
5.Micro-Filtrare.
  În afară de filtrul de apă, Roboclean este echipat cu cel mai de încredere filtru de aer cunoscut în lume şi anume filtrul HEPA. Acesta poate îndepărta 99,97 % din particulele dăunătoare regăsite în aer, de până la 0.3 microni în diametru. Particulele de dimensiuni reduse sunt cele mai dificil de filtrat şi sunt considerate, astfel cele mai penetrante particule. Acţiunea pe care filtrul HEPA trebuie să o îndeplinească este să captureze doar acele particule care nu sunt prinse de apa pluvială din recipient.
6.Confort.
  Butoanele din panoul de control aşezate în partea superioară a aparatului, fac uşoară utilizarea acestuia. Roboclean are patru nivele diferite de curăţare, care vă vor ajuta să curăţaţi fiecare parte a casei dumneavoastră.
7. Distanţa de acţiune.
  O altă caracteristică a aparatului, care face diferenţa dintre Roboclean şi celelalte aparate de pe piaţă, este ergonomia distanţei de acţiune a mânerului. Spatele, şoldurile, coloana vertebrală şi mâinile nu vor simţi nicio durere, mulţumită mânerului aparatului Roboclean, asigurând o curăţenie absolută. Panoul de control de pe mâner, este uşor de manevrat şi permite unităţii să fie operată de la distanţă, schimbând viteza aparatului pentru o curăţenie cât mai profundă. În esenţă poţi controla toate funcţiile aparatului Roboclean de la depărtare. Ecranul de citire LCD de pe panoul de control vă permite să vedeţi în ce etapă de operare este Roboclean. Pe scurt, tehnologia Roboclean preia munca grea şi o transformă în ceva cu adevarat încântător.